کد خبر: 4250137
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
به میزبانی اصفهان

چهل‌وچهارمین مسابقات سراسری قرآن نزاجا برگزار می‌شود

هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی‌های آجا در منطقه اصفهان گفت: چهل‌وچهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن نیروی زمینی ارتش به میزبانی مرکز آموزش توپخانه نزاجا در شهر اصفهان برگزار می‌شود.

عیسی کیانی هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی‌های آجا در منطقه اصفهانحجت‌الاسلام عیسی کیانی، هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی‌های آجا در منطقه اصفهان در گفت‌وگو با ایکنا از برگزاری چهل‌وچهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در اصفهان خبر داد و اظهار کرد: این رقابت‌ها از پنجم تا هفتم آذرماه جاری به میزبانی مرکز آموزش توپخانه نزاجا در شهر اصفهان برگزار می‌شود.

وی افزود: مسابقات با حضور 373 نفر در دو مقطع کارکنان پایور و وظیفه به‌صورت جداگانه و در دو سطح پایین‌تر و بالاتر از دیپلم با دو گروه داوری برگزار خواهد شد.

هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی‌های آجا در منطقه اصفهان ادامه داد: حفظ 1 جزء، 3 جزء، 5 جزء، 10 جزء، 15 جزء، 20 جزء، 25 جزء، حفظ کل، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل و تفسیر و مفاهیم، رشته‌های چهل‌وچهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن نیروی زمینی ارتش است.

وی با بیان اینکه در آیین اختتامیه از همه شرکت‌کنندگان به‌دلیل حضور در مسابقات قرآن تقدیر می‌شود و برگزیدگان به‌صورت اختصاصی تقدیر خواهند شد، گفت: نفرات برتر این رقابت‌ها به مرحله نهایی مسابقات آجا که 24 آذرماه جاری در نوشهر برگزار می‌شود، اعزام خواهند شد.

کیانی در پایان تصریح کرد: در محضر قرآن هر اقدام و فعالیتی که انجام شود، باز هم کم است و ما افتخار می‌کنیم که خادم و میزبان شرکت‌کنندگان در مسابقات قرآن هستیم.

محبوبه فرهنگ

انتهای پیام
captcha