مرضیه سادات موسوی حقشناس، دانشجوی رشته تغذیه دام دانشگاه صنعتی اصفهان و حائز رتبه سوم رشته معرق و منبت در سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان در گفتوگو با ایکنا از اصفهان، درباره سطح کیفی این جشنواره، اظهار کرد: پنج سال است که در این جشنواره شرکت میکنم و روال سالهای قبل به این صورت بود که نمایشگاهی از آثار تمام شرکتکنندگان در رشتههای هنری، چه آنهایی که حائز رتبههای اول تا سوم میشدند و چه سایرین که موفق به کسب رتبه نمیشدند، برگزار میشد، ولی در جشنواره اخیر برنامهای با این عنوان در نظر گرفته نشد، به همین دلیل اطلاعی از کیفیت آثار سایر رقبا ندارم.
وی افزود: پیشنهاد من این است که بعد از برگزاری دوره سی و ششم جشنواره، اگر هنوز با شیوع کرونا مواجه بودیم، آثار بهصورت مجازی نمایش داده شود. انتقادی که میتوانم نسبت به جشنواره مطرح کنم، درباره زمان اعلام نتایج است که خیلی دیر به برگزیدگان اطلاع داده میشود و من هر چقدر نتایج داوری آثار را پیگیری میکردم، فقط میگفتند حائز رتبه شدهام، ولی جزئیات دقیق آن را اعلام نمیکردند.
حقشناس اضافه کرد: در رشتههای هنری، وضعیت به این صورت است که شرکتکننده به چند ماه زمان نیاز دارد تا بتواند اثر خود را آماده کرده و ارائه دهد، ولی موضوع جشنواره در این بخش خیلی دیر اعلام میشود و فقط موضوعات بخش معارف در زمان ثبت نام مشخص است. این باعث میشود که استرس و فشار زیادی به شرکتکنندگان وارد شود و مجبور به کار فشرده باشند تا بتوانند بهموقع آثار خود را آماده کنند، در صورتی که اگر در زمان مناسبتری موضوعات جشنواره مشخص شود، ما با آرامش بیشتری میتوانیم روی آثار خود کار کنیم.
وی با بیان اینکه برنامههایی مثل جشنواره قرآن و عترت میتواند در گسترش فرهنگ قرآنی بسیار مؤثر باشد، گفت: در دانشگاهی که من تحصیل میکنم، بسیاری از دانشجویان فقط مشغول مطالعه دروس دانشگاهی خود هستند و رشد و پیشرفتشان تکبعدی است، ولی برنامههایی مثل این جشنواره میتواند آنها را به سمت سایر جنبههای زندگی، بهخصوص ابعاد فرهنگی، هنری و قرآنی نیز سوق دهد.
انتهای پیام