کد خبر: 3973916
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۴

انتقاد به نحوه اطلاع‌رسانی جشنواره قرآن و عترت دانشجویان

برگزیده سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان گفت: از سطح کیفی جشنواره، تعداد رقبا و حتی رتبه خود در مرحله پایانی اطلاعی ندارم و اطلاع‌رسانی در این خصوص مناسب نبوده است.

اطلاع‌رسانی در جشنواره قرآن و عترت دانشجویان مناسب نیست

فرشاد حیدری وینچه، دانشجوی رشته معماری داخلی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان و حائز رتبه سوم رشته خوشنویسی در سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان، اظهار کرد: اطلاعی از سطح کیفی جشنواره ندارم و جزئیات مربوط به آن را نمی‌دانم، حتی کسی به من اطلاع نداد که در مرحله پایانی حائز رتبه سوم شده‌ام و اطلاع‌رسانی در این خصوص مناسب نبوده است. هر کسی که در جشنواره شرکت می‌کند، باید با عوامل اجرایی آن در ارتباط باشد، نه اینکه برای پیگیری نتیجه به فلان دانشگاه یا سایت ارجاع داده شود.

وی افزود: در سال 92 زمانی که در مقطع کاردانی تحصیل می‌کردم، در جشنواره قرآن و عترت دانشجویان که در کرمانشاه برگزار شد، شرکت کردم و رتبه دوم را در مرحله استانی و ملی به‌دست آوردم. چون آن دوره به‌صورت حضوری برگزار شد، شرکت‌کنندگان هر رشته می‌توانستند آثار و نحوه فعالیت یکدیگر را از نزدیک ببینند و حتی نمایشگاهی از آثار نیز ترتیب داده شد، ولی در دوره اخیر هیچ اطلاعی از تعداد رقبا و سطح آثارشان نداشتیم. مبلغی هم که در سال 92 به‌عنوان جایزه به برگزیدگان اهدا شد، با مبلغی که در دوره اخیر و در مرحله کشوری دریافت کردیم، یکسان بوده و هیچ تفاوتی نکرده است، با وجود اینکه در دوره اخیر به‌دلیل شیوع کرونا برخی هزینه‌های برگزاری مراسم مثل هزینه غذا و اسکان شرکت‌کنندگان دیگر محلی از اعراب نداشت و باید این هزینه به مبلغ هدایا افزوده می‌شد، ولی این اتفاق نیفتاد.

حیدری تصریح کرد: هنرمند به‌خصوص اگر در زمینه قرآن کار می‌کند، باید از دل و جان مایه بگذارد تا بتواند اثری خلق کند و این درست نیست که با مبالغی بسیار ناچیز از وی تقدیر شود. شخصاً در جشنواره‌های متعددی شرکت کرده و رتبه‌های زیادی به‌دست آورده‌ام و تفاوت رفتارها با هنرمندان در جشنواره‌های دیگر و جشنواره قرآن و عترت دانشجویان برایم محسوس است.

وی بیان کرد: وقتی آیات قرآن را خطاطی می‌کنم، جدا از حس دلنشینی که هنر خوشنویسی به من می‌دهد، چون با قرآن در ارتباط هستم، حس معنوی پیدا می‌کنم و این تجربه شخصی من است. معتقدم کسی که کتابت قرآن انجام می‌دهد، می‌تواند حس معنوی خودش را به مخاطب نیز منتقل کند.

انتهای پیام
captcha