کد خبر: 3974139
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۲

جشنواره قرآن و عترت دانشجویان نیازمند جذب سلایق مختلف است

برگزیده سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان گفت: اگر جشنواره طیف متنوعی از دانشجویان را با سلایق و گرایش‌های مختلف جذب کند، تاثیر بیشتری در گسترش فرهنگ و معارف قرآن خواهد داشت.

جشنواره قرآن و عترت دانشجویان نیازمند جذب سلایق مختلف است

مریم هرندی‌زاده، دانشجوی رشته هنر اسلامی مطالعات نگارگری و کتابت در دانشگاه هنر اصفهان و حائز رتبه اول رشته تذهیب در سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان، درباره سطح کیفی جشنواره، اظهار کرد: چون جشنواره به‌صورت حضوری نبود و نمایشگاه مجازی از آثار نیز وجود نداشت، از سطح کیفی جشنواره و حتی تعداد شرکت‌کنندگان در رشته خودم نیز اطلاعی ندارم.

وی افزود: اوایل سال جاری در یکی از شبکه‌های اجتماعی، گروهی متشکل از کسانی که آثارشان به مرحله ملی راه یافته بود، تشکیل شد و در این گروه درباره مراحل مختلف جشنواره و زمان داوری آثار مربوط به هر رشته اطلاع‌رسانی می‌شد. برگزیدگان نیز به ترتیب حروف الفبا اعلام شدند، ولی رتبه‌ها مشخص نبود که با پیگیری امور فرهنگی دانشگاه، از رتبه خود در جشنواره مطلع شدم. در مجموع، اطلاع‌رسانی از طرف دانشگاه بهتر بود، ولی در مرحله ملی و پایانی جشنواره اطلاع‌رسانی ضعیفی انجام شد.

هرندی‌زاده بیان کرد: پیشنهاد من این است که در جشنواره برای آثار هنری دو بخش در نظر گرفته شود، یعنی علاوه بر محورهای موضوعی که برای آثار اعلام می‌شود، بخشی نیز با عنوان موضوع آزاد پیش‌بینی شود و محورهای موضوعی نیز به‌گونه‌ای باشد که علاوه بر ظاهر آثار، درون‌مایه و مفهوم آنها را نیز مورد تأکید قرار دهد.

وی تصریح کرد: اگر جشنواره  به‌گونه‌ای برگزار شود که طیف بیشتری از دانشجویان را با سلایق و گرایش‌های متنوع دربر بگیرد و به خود جذب کند، نه فقط آنهایی که گرایش‌های مذهبی دارند، تأثیر بیشتری در گسترش فرهنگ و معارف قرآن می‌تواند داشته باشد.

انتهای پیام
captcha